برق

مهندسی برق

بدون ديدگاه

تعریف مهندسی برق 

رشته مهندسی برق به طور کلی به گرایش های الکترونیک، مخابرات، کنترل، قدرت و مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) تقسیم می­شود که در زمینه های تخصصی تر دارای ارتباط تنگاتنگی با دیگر رشته های مهندسی همچون کامپیوتر، مواد، مکانیک و … است.

 

مزیایا و معایب مهندسی برق

جذابیت بالا و زمینه کاری گسترده این رشته باعث شد که در چند دهه اخیر، برجسته‌ترین استعدادها به این رشته جذب شوند؛ این مسئله به نوبه خود باعث پیشرفت و ارتقای روز افزون دانش بشری در این حوزه شد.

وظایف مهندسی برق چیست

وظایف یک مهندس برق را به سه دسته طراحی، پیاده‌سازی و بهینه‌سازی انواع سیستم‌های موجود تقسیم می­شود که این فرآیند می‌تواند در زمینه‌های مختلفی اجرا شود.

مثلا طراحی یک مدار الکترونیکی برای تقویت یک سیگنال فرکانس بالا، پیاده‌سازی آن روی فیبر مدار چاپی و کم‌کردن هزینه‌ی مصرفی برای ساخت مدار و نزدیک‌کردن مدار به تولید انبوه یا طراحی، پیاده‌سازی و بهینه‌سازی یک الگوریتم مخابراتی بی‌سیم.صنعت برق نقش مهمی را در راه اندازی و کنترل صنایع بزرگ مانند خودروسازی، نفت و گاز و پتروشیمی و… ایفا می کند.از این رو، صنایع بزرگ ایران و جهان نیازمند نیروی کار متخصص و ماهر می باشند.

 

ولی متاسفانه در کشور ما مهندسی برق و الکترونیک از جمله رشته هایی است که فاصله میان کار عملی مورد تقاضای صنعت با مفاهیم تئوری ارائه شده در دانشگاه، زیاد است. از این رو فارغ التحصیلان این رشته نیازمند شرکت در دوره های تخصصی برای تبدیل دانش تئوری خود به تجربه عملی هستند. در همین راستا، دپارتمان برق   بعنوان یکی از قدیمی ترین دپارتمان های مجتمع آموزشی فن گستر، اقدام برگزاری دوره های تخصصی به منظور آماده سازی دانش پذیران برای ورود به بازارهای کار داخلی و بین المللی است.

بدین منظور، از برترین کارشناسان و متخصصان برای تدوین دوره های متناسب با نیاز روز صنعت ایران و جهان و پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا برای برگزاری دوره های عملی استفاده کرده است.

 

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.